& Other Stories

 PROMO
Modni izbor dana

Ako volite estetiku ‘tihog luskuza‘, kolekcija sestrinskog brenda H&M-a će vas oduševiti

Noviteti u ponudi brenda & Other Stories idealni su za prijelazno razdoblje između ljeta i jeseni, a mogu se nositi već sada.

Noviteti u ponudi brenda & Other Stories idealni su za prijelazno razdoblje između ljeta i jeseni, a mogu se nositi već sada.

U duhu estetike tihog luksuza, koji komunicira profinjenost, sređenost i eleganciju uz minimalno korištenje boja i uzoraka, modni brendovi okrenuli su se produciranju upravo takvih linija odjeće. Švedski brend & Other Stories pripremio je idealnu kolekciju koja odiše takvim stilom, a nudi dobar izbor komada za odlazak na posao (sada i na jesen), kao i svečanije i elegantne komade poput midi haljina i efektnih bluza.

Zapazili smo i modne dodatke - od sunčanih naočala ovalnih okvira do nakita zlatne boje te cipela - tu su balerinke, Mary Jane cipele i jedne zanimljive kožne cipele s remečićima i kitten potpeticom koje nalikuju na dizajnerski komad. Sjajno izgleda i pletena haljina midi dužine s crnim prugama koje vizualno izdužuju figuru. Može se kombinirati sada uz sandale na nisku petu ili japanke, a kada zahladi, dobro će izgledati uz sako ili laganu jaknu. Komade iz kolekcije koji se čine kao dobra modna investivija izdvojili smo u nastavku.

image

Haljina s uzorkom 99 eura/ cipele na kitten petu 119 eura/ natikače na petu 119 eura

PROMO
image

Duga naborana haljina 119 eura/ haljina u dvije boje 99 eura/ hajina s puf rukavima 99 eura

PROMO
image

Naušnice 25 eura/ rebrasti top 39 eura/ sunčane naočale 69 eura

PROMO
Linker
28. travanj 2024 06:34