Reserved, 19,99 eura
HIGH STREET PONUDA

70 modnih komada idealnih za božićno darivanje

Odbrojavanje do Božića je počelo, a pritisak da za svoje najbliže pronađete idealan dar sve je veći – osobito ako vam ne žele otkriti što bi ove godine željeli pronaći ispod bora. Ako ste u potrazi za fantastičnim modnim komadom koji će izmamiti osmijeh na lice ženi u vašem životu na pravom ste mjestu – donosimo vam prijedloge iz high street ponude koji će svakoga razveseliti.

Puloveri

U kvalitetan kašmir isplati se uložiti jer će biti idealan izbor za hladne dane, a s obzirom na to da su puloveri vladari zimske sezone upravo su oni idealan dar. Niste sigurni koja je njezina najdraža boja? Odaberite neku neutralnu boju koja se lako kombinira i idealna je i za poslovne prilike. Ako znate da obožava smiješnu pleteninu s božićnim motivima, voli jarke boje ili pak natpise, odaberite komad s uzorkom.

Torbice

Ne mora se posebno naglasiti da većina žena voli dobru torbu. Božić je vrijeme kada se treba počastiti pa umjesto da odaberete klasičnu crnu torbu, pod bor stavite neku u upečatljivoj boji ili sa zanimljivim printom, a one koje cijelu godinu kukaju kako im ništa ne stane u torbu iznenadite ruksakom.

Nakit

Nakit je uvijek odličan izbor, ali morate pripaziti da ne odaberete nešto preekstravagantno za osobu kojoj birate dar. S obzirom na šaroliku ponudu, vrlo je lako pogriješiti pa je najbolje da birate čim jednostavnije komade koji su prikladni za svaki dan.

Pidžame

Iako bi većina na prvu pomisao samo odmahnula, pidžame su u zimsko vrijeme omiljen komad odjeće. Radi se o obaveznom elementu svakog dobrog blagdanskog odmaranja: neizostavne su za dugo izležavanje pred televizorom - i to sa stilom, a njihov partner kućni ogrtač nije ništa manje poželjan.

Šal, kapa, rukavice

Ako se radi o posebno zahtjevnoj osobi probajte odabrati neku "sitnicu": šal od kašmira, beretka, kožnate rukavice ili pak pompon privjesak jednako su dobar znak pažnje.

Nemojte zaboraviti da s online narudžbama morate požuriti, a ako želite izbjeći blagdanske gužve bilo bi dobro da i za trgovine ne čekate zadnji čas.

Linker
19. travanj 2024 05:09