Profimedia, Alamy
PRIJEDLOG ZA ORIGINALNU KUPOVINU

6 odličnih vintage online dućana: Idealne shopping destinacije za individualke

Kombiniranje vintage modnih komada s onim što nude high street brendovi uvijek je dobra modna ideja. No treba znati gdje potražiti originalnu vintage odjeću.

Pretraživanje vintage i second hand trgovina možete biti zamorno, a za nas koji živimo u Hrvatskoj često puta i nedostižno. Suočeni s manjkom izbora, a velikom željom za originalnim komadom možete posegnuti za online kupovinom. Samo nekoliko klikova dijeli vas od modnog dragulja koji će vam stići na kućnu adresu. Praktično i fukcionalno, priznajte. Za vas smo istražili neke od boljih online vintage trgovina.

Nasty Gal

Osim aktualnih kolekcija, jedan od omiljenih američkih brendova koji podjednako dobro djeluje kao webshop i trgovina 'uživo' u Los Angelesu i Santa Monici, ima i odličnu vintage sekciju. Ovdje ćete pronaći od večernje Yves Saint Laurent haljine pa sve do bijele dizajnerske T-shirt majice. Za svakog ponešto.

-->

Beyond Retro

Ako ste jedan od onih koji voli vječnu klasiku brendova kao što su Wrangler, Lee i Levi's, ali i sportske devedesete s potpisom adidasa, Pume i Reeboka - ovo je destinacija za vas. Također, cijene su prihvatljive.

Farfetch

Ovaj webshop objedinjuje najbolju vintage ponudu trgovina iz cijelog svijeta. Pronaći ćete rijetke i prestižne primjerke s potpisom modnih velikana kao što su Kenzo, YSL, Chanel, Dior i mnogi drugi.

-->

asos Market

Financijski mnogo prihvatljiviji je britanski asos Market koji također ima dobru bazu vintage trgovina na jednom mjestu. Na njihovom ćete webu pronaći odličnu ponudu dnevnih cool komada koja se redovito i obnavlja.

Spanish Moss

Originalna destinacija za sve ljubiteljice boho stila i sve one koje žele probuditi hippy princezu u sebi. Modnih komada koje nudi ovaj webshop se ne bi posramile niti Janis Joplin i Stevie Nicks.

-->

Adored Vintage

Destinacija za sve romantičarke. Ovdje možete birati prema modnom razdoblju čime kupovina postaje jednostavna ukoliko znate što želite. Od vrlo 'antiknih' komada pa sve do osamdesetih, ovdje ćete pronaći vječnu inspiraciju. Čak niti cijene nisu toliko visoke.

Linker
16. travanj 2024 15:47