Vječni šarm francuskog stila

3 francuska modna brenda za koja morate znati

Nije važno što se nosi nego tko to nosi, složit će se mnogi. No, ponekad vam doista treba itekako dobar modni komad. Ovo su tri francuska modna brenda koja znaju o čemu govorimo!

Kada je u pitanju bezvremenski šik - Francuskinje to rade najbolje! A i riječ chic izmišljena je kako bi opisala nepodnošljivu francusku lakoću postojanja. Kod njih vrijedi ona izreka: "Manje je više!", ali s puno samopouzdanja i spontanosti. Francuskinje ne pretjeruju sa stiliziranjem, a u svom nonšalantnom stilu iznimno su elegantne. Traperice šireg kroja, bijeli T-shirt i muški sako s malo maskare ili samo crvenog ruža na usnicama dovoljni su im da izađu iz kuće dok će navečer čašu tog odličnog francuskog vina popiti u lepršavoj haljini s prebačenom kožnom jaknom preko ramena uz par dobrih bajkerskih čizama. Crveni ruž neće izostati. Ako možda i pretjerujemo sa stereotipima, postoje modni brendovi koji nas vrate na onaj zaključak kako se u Francuskoj doista događaju dobre modne stvari! Mi smo odabrali ova tri za koja morate znati.

Iro

Pariški rock chic ovdje je pronašao svoj dom, a neki od bestsellera ovog brenda uključuju kožne jakne i sakoe od tvida.

The Kooples

Trojica braće Elicha pokrenuli su ovaj brend 2008. godine, a kolekcije obiluju oštrim krojevima 'posuđenim' iz svijeta muške mode.

Sandro

Francuski brend koji odlično kombinira moderan glamur s cool 'muškim' komadima.

Linker
11. travanj 2024 14:22