Raskoš i sjaj

10 najljepših modnih izdanja crvenog tepiha u Cannesu o kojima će se još dugo pričati

Nakon dva tjedna Filmskog festivala u Cannesu koji nas je počastio fantastičnim izdanjima najvećih zvijezda današnjice, odabrali smo naše omiljene lookove.

Poznat po glamuru i ekskluzivnosti, Filmski festival u Cannesu uvijek se može pohvaliti jednim od najzanimljivijih i najuzbudljivijih crvenih tepiha godine. Od najfinijih couture haljina do najdragocjenijeg nakita, stilisti i modne kuće daju sve od sebe kako bi zvijezde zablistale na gotovo 20 metara dugom tepihu.

Od A liste glumica koje nose couture odjeću, do glamuroznih supermodela u dizajnerskim haljinama direktno s modne piste, ovo su najbolje odjevene slavne osobe s crvenog tepiha Filmskog festivala u Cannesu 2023.

image

Trenutak kada se Rosie Huntington-Whiteley pojavi na crvenom tepihu uvijek oduzme svima dah, a to je svakako bio slučaj s njezinim prvim lookom u Cannesu. Bivša Viktorijina anđelica pojavila se u prekrasnoj crnoj Valentino haljini, upotpunjenom izrazitom bijelom mašnom i niskim prorezom na leđima.

CHRISTOPHE SIMON AFP
image

Elle Fanning nije mogla proći nezapaženo kada se pojavila u haljini modne kuće Alexander McQueen. Haljina se sastojala od strukturiranog, ukrašenog steznika i ogromne suknje od tila, a kosu je odlučila podići u elegantnu punđu.

VALERY HACHE AFP
image

Natalie Portman odlučila se za balsku haljinu koju su mnogi prozvali najljepšom na cijelom festivalu. Glumica je odabrala repliku kultnog modela ‘Junon‘ koji se čuva u njujorškom Metropolitan muzeju, a dio je 1949-1950 jesen/zima kolekcije s potpisom Christiana Diora.

KCS PRESSE/PROFIMEDIA CHASSERY+PECQUENARD
image

Poznata ljubiteljica jednostavnih krojeva, Scarlett Johansson, nosila je ružičastu satensku haljinu brenda Prada iz koje je vrlo decentno virio bijeli šljokičasti grudnjak.

CHRISTOPHE SIMON AFP
image

Naomi Campbell ove je godine imala više senzacionalnih lookova u Cannesu, ali mnogima je favorit svjetlucava srebrna haljina modnog brenda Celine. Izgled je upotpunila upečatljivim sunčanim naočalama i debelom narukvicom.

VALERY HACHE AFP
image

Britanska manekenka Jourdan Dunn očarala je u velikoj balskoj haljini svijetlo plave boje iz haute couture kolekcije modne kuće Elie Saab.

VALERY HACHE AFP
image

Manekenka Elsa Hosk je odjenula neobičnu haljinu luksuznog modnog brenda Viktor & Rolf koja se sastoji od blago nakošene haljine od tila preko korzeta nude boje.

VALERY HACHE AFP
image

Manekenka Winnie Harlow zasigurno je privlačila pažnju svojom haljinom brenda Jean Paul Gaultier s halterom i dramatičnim zelenim satenskim šlepom.

CHRISTOPHE SIMON AFP
image

Haljina sirena kroja dizajnera Zaca Posena bila je pravi odabir za manekenku Gigi Hadid. Duga haljina bez naramenica naglašavala je Gigijinu savršenu figuru, a cijeli stajling upotpunila je dijamantnom ogrlicom, naušnicama i prstenjem.

PATRICIA DE MELO MOREIRA AFP
image

Ruska manekenka Irina Shayk uzdrmala je strasti modnim odabirima na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Cannesu, ali haljina koja nije privukla pažnju kao njezini ostali outfiti je plava Armani Privé haljina. Složit ćete se s nama da je ovo njezino najbolje izdanje cijelog Festivala.

VALERY HACHE AFP
Linker
18. travanj 2024 19:38