Profimedia, Mega Agency
Bez trunčice šminke

Charlize Theron bi malo tko u gradu prepoznao u trenirci i natikačama

Charlize Theron obožava korejski spa centar - na izlazu su je paparazzi uhvatili opuštenu, bez šminke i u jednostavnom outfitu.

Južnoafrička glumica, filmska producentica te bivši model Charlize Theron ne živi pod pritiskom da i na masažu ili u teretanu svaki dan mora ići u haljini i štiklama. Iz kuće u automobil, iz automobila u teretanu ili spa i opet u mir svog doma - za to su joj dovoljni trenirka i natikače (i neizostavna torbica).

Charlize su u četvrtak paparazzi uhvatili u kad je izlazila iz korejskog spa centra. Na licu nije imala ni trunčice šminke, a od znatiželjnika se pokušala sakriti ispod šilterice. Djelovala je opušteno i svježe, još uvijek malčice crvena u licu i po vratu od tretmana, a kosu je skupila u punđicu.

U spa centar dovezla se svojim crnim automobilom, odjevena u donji dio trenirke Adidas i majicu s natpisom Hug life (Zagrli život) u zanimljivim bojama te je bila u natikačama na crno-bijele kockice.

Glumica ima dvoje posvojene djece, djevojčicu Augustu koju je posvojila 2015. te sina Jacksona kojeg je posvojila još 2012. u Južnoafričkoj Republici.

EXCLUSIVE: Charlize Theron sports a Hug Life sweatshirt as she leaves a Korean Spa.
07 Feb 2018
Pictured: Charlize Theron., Image: 362629683, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

EXCLUSIVE: Charlize Theron sports a Hug Life sweatshirt as she leaves a Korean Spa.
07 Feb 2018
Pictured: Charlize Theron., Image: 362629692, License: Rights-managed, Restrictions: World Rights, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Mega Agency
Profimedia, Mega Agency

Linker
16. travanj 2024 08:37