BIPA nastavlja s ekspanzijom i uređenjem svojih poslovnica diljem Hrvatske

Omiljeni lanac drogerija BIPA ponovno povećava broj poslovnica diljem Hrvatske, čime nastavlja ekspanziju iz prethodne godine u kojoj je mreža proširena za 17 novih i uljepšana sa 7 preuređenih poslovnica.

Za 2020. planirano je 10 novih poslovnica te preuređenje njih pet. Krajem lipnja otvorena je prva nova poslovnica u 2020. godini u sklopu prvog shopping centra MIPCRO u Ivancu, a u kolovozu svoje preuređenje su dočekale i poslovnice u zagrebačkom Importanne centru te u Ulici kralja Tomislava u Čakovcu.

"2020. nas je sve zatekla u okolnostima koje nismo mogli predvidjeti niti na njih utjecati. Ipak, i dalje marljivo radimo kako bismo ostvarili zadane ciljeve i pokazali da ćemo, bez obzira na sve, kroz sve veći broj poslovnica uvijek biti na raspolaganju svojim kupcima i osigurati im širok spektar proizvoda iz naše ponude, od higijenskih potrepština do preparativne i dekorativne kozmetike. Posebnu pažnju posvetili smo i uređenju postojećih prostora, osvježivši ih modernim dizajnom i prirodnim materijalima kako bi se kupci osjećali još ugodnije i opuštenije" – izjavila je Tina Jurjević, operativna direktorica Bipe.

Uz novi stil i uređenje svaka nova ili preuređena BIPA priprema brojne popuste i akcije na dostupne svjetski poznate brendove, ali i one iz vlastitih marki: Today, Clever, Bi Good, Look by Bipa, Babywell… Tu su i široka ponuda proizvoda za dječju njegu, kao i BIPO KLUB program vjernosti za trudnice i roditelje s malom djecom.

Sljedeće otvorenje nove poslovnice planirano je već početkom rujna u Zadru, a do kraja rujna na rasporedu su i preuređenje poslovnice u Sinju te otvorenje nove poslovnice u Sisku.

Linker
17. travanj 2024 18:31