ZNAJU KAKO DO BODOVA

Zvijezde pjevaju - Vlado Kalember i Tina Katanić podmićivali žiri

Iz popularnog showa Zvijezde pjevaju ispali su Saša i Lana, a emisija je bila obilježena pokušajima podmićivanja Zrinka Tutića koji je pozvao druge izvođače neka se vode primjerom Vlade Kalembera i Tine Katanić koji pred žiri nisu došli praznih ruku.

U trećoj po redu emisiji Zvijezde pjevaju prvi su nastupili Saša Lozar i Lana Barić koji su zajedno odabrali country pjesmu Hello Mary Lou, ali žiri nije bio oduševljen izvedom.

– Zabavni jeste, ali vokal je bio toliko nesiguran da sam zabrinuta – priznala je najstroža članica žirija, Marina Tomčić.

Za svoju izvedbu Lana i Saša osvojili su skromnih 16 bodova, a spasiti ih nije mogla niti publika te su postali drugi par koji je ove sezone napustio show.

Nakon njih nastupili su Mirko Fodor i Danijela Martinović s pjesmom Swing Swing koju je odabrao poznati voditelj, a za svoju izvedbu osvojili su 25 bodova i odlične komentare žirija.

Iako Zrinko Tutić smatra da je Mirku lako tako pjevati kad kraj sebe ima džepnu Veneru, voditelj je komentiravši ocjene dao do znanja da sebe smatra zaslužnim za uspjeh: – Čuj, ja sam ti pravi swinger – izjavio je Mirko, a svojom izjavom na trenutak je zbunio čak i voditelja showa, Duška Čurlića.

FOTO: HRT

Najljepši par showa, Tina Katanić i Marko Tolja, nastupio je s pjesmom Sija sunce, trava miriše koju je napisao Zrinko Tutić, a Tina je pokušala osvojiti Zrinkovu naklonost i suncokretom koji mu je poklonila na kraju izvedbe za koju su od žirija nagrađeni s 25 bodova.

– Ne znam jeste li svjesni simpatičnosti i pozitivne energije koju odašiljete – komentirala je Martina njihov nastup ne zaboravivši im napomenuti i neke probleme u izvedbi na kojima moraju poraditi.

Renata Sabljak i Miran Kurspahić otpjevali su pjesmu Tainted Love, a za nastup su pokupili samo dobre kritike i prvu desetku u showu kojom ih je nagradila Zdenka Kovačićek.

– Pjesma je dobro izabrana i bilo kakva kritika bila bi traženje dlake u jajetu – priznala je Martina pjevačkom paru koji je osvojio 26 bodova.

Njihovim stopama nastavili su Erwin Baučić i Petra Dugandžić otpjevavši hit Wake Me Up kojim su osvojili žiri i 26 bodova.

– Ja kad čujem Erwina padam na leđa, a kombinacija s Petrom je fantastična – priznala je Zdenka i ponovno podignula desetku.

Niz odličnih bodova prekinuli su Emilija Kokić i Robert Kurbaša osvojivši 21 bod za svoju izvedbu pjesme Fever. Iako je Zdenka rekla da su bili 99% korektni, Zrinko je naglasio da mu je u njihovoj izvedbi nedostajalo strasti.

FOTO:HRT

Bračni par, Ana Rucner i Vlado Kalember , osvojio je 26 bodova otpjevavši pjesmu Hotel California za što su od žirija dobili samo pohvale, a poznati pjevač odlučio je podmititi Zrinka pokloniši mu šešir. Martina je otkrila da su oni prvi kod kojih nije ništa zapisala, a Zdenka je priznala da su je prošli trnci kada se Vlado uključio u duet.

Posljedni su nastupili Ivica Pucar i Maja Vučić i izveli pjesmu Fly Me to the Moon za koju su osvojili 24 boda i kratke, ali zadovoljne komentare žirija.

Pogledajte fotogaleriju !

Linker
28. travanj 2024 00:52