HRT
PRVA EMISIJA

Zvijezde pjevaju - Robert Kurbaša i Emilija Kokić dobili najmanji broj bodova

U prvoj ovogodišnjoj emisiji Zvijezde pjevaju nastupilo je devet parova, a njih čak pet dobilo je jednak, ujedno i najveći ostvaren broj bodova, 20 od mogućih 30.

U sedmoj sezoni popularnog showa publici i žiriju predstavili su se Ana Rucner i Vlado Kalember, Miran Kurspahić i Renata Sabljak, Petra Dugandžić i Erwin Baučić, Robert Kurbaša i Emilija Kokić, Tina Katanić i Marko Tolja, Ivica Pucar i Maja Vučić, Martina Validžić i Ricardo Luque, Mirko Fodor i Danijela Martinović i Lana Barić i Saša Lozar.

Čak pet parova dobilo je jednake ocjene, pa se tako na gornjem dijelu ljestvice s 20 bodova nalaze Miran Kurspahić i Renata Sabljak, Tina Katanić i Marko Tolja, Ivica Pucar i Maja Vučić, Mirko Fodor i Danijela Martinović i Lana Barić i Saša Lozar. Najmanji broj bodova dobili su Robert Kurbaša i Emilija Kokić, njih 14.

U novoj sezoni žiri je u izmijenjenom sastavu pa tako umjesto Ksenije Erker,Vanne i Rajka Dujmića profesionalne pjevače i njihove učenike ocjenjuju Zrinko Tutić i Zdenka Kovačiček, uz “staru” članicu Martinu Tomčić. Tako će ove sezone, umjesto četiri u showu kritke i savjete dijeliti tri suca.

U prvoj emisiji u kojoj nitko nije ispao kao zabavljač večeri nametnuo se Zrinko Tutić sa svojim iskrenim i osebujnim komentarima. Zanimljivost sedme sezone je i što nastupa jedan bračni par, Ana Rucner i Vlado Kalember, te što je jedan par izmijenjen praktički u zadnji trenutak: umjesto Filipa Juričića s Majom Vučić nastupio je glumac Ivica Pucar.

Linker
27. travanj 2024 22:04