AFP/Cropix; Sipa/Cropix; JLP
ZVJEZDANI SAVJETI

Zvijezde otkrivaju tajne svojih savršenih frizura

Ako vam se sviđa ravna svilenkasta kosa Blake Lively ili valovita kosa Cindy Crawford imamo rješenje za vas – donosimo vam najbolje savjete za frizure slavnih glumica i modela kojima ste uvijek zavidjeli na lijepoj kosi.

Blake Lively (28), zvijezda TV serije Tračerica, priznala je da je tajna njene njegovane kose – slana voda.

– Moja kosa uvijek izgleda bolje u Kaliforniji nego u New Yorku, zbog toga sam uzela bocu i napunila je oceanom, što je vjerojatno loša ideja, ali ja bih time oprala kosu i uvijek je djelovalo. To su samo sol i voda, ali kosa izgleda odlično – otkrila je svoju tajnu slavna glumica.

Sipa/Cropix

FOTO: SIPA/Cropix

Uspješna dizajnerica i bivša pjevačica Victoria Beckham (41) isprobala je različite frizure – od kratkog plavog boba do duge smeđe kose, ali svima preporučuje da se ipak odluče za dužu kosu.

– Voljela sam svoju kratku kosu, ali odlična stvar s dugom je to što se s njom može više toga, lako je eksperimentirati i mijenjati frizure – priznala je slavna dizajnerica.

JLP

FOTO: JLP

Savjet Jennifer Aniston (46) je malo drugačiji – slavna glumica otkrila je kako svoju kosu ne pere svaki dan, pa čak ni nakon vježbanja jer smatra kako malo znoja u kosi pridonosi boljoj frizuri.

– To je kao da ste nanijeli nekakav proizvod. Malo je razbarušite i ispadne odlično – priznala je slavna glumica.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Kim Kardashian (35) vodi se sličnim pravilom – reality zvijezda svoju kosu pere tek svaki peti dan.

– Prvi dan je jednostavno feniram, idući dan je malo razbarušena, a treći dan koristim peglu za kosu i složim zalizanu frizuru jer za to mi ipak treba malo ulja na kosi. Četvrti dan je dan za zalizani visoki rep, a peti dan je dan za pranje kose – otkrila je svoju tajnu Kim, koja često zalizanu frizuru bira za svečana događanja.

Kim Kardashian and Kanye West arrive at the 2015  Metropolitan Museum of Art's Costume Institute Gala benefit in honor of the museum’s latest exhibit “China: Through the Looking Glass”  May 4, 2015 in New York.      AFP PHOTO /  TIMOTHY  A. CLARY
FOTO: AFP/Cropix / AFP

FOTO: AFP/Cropix

Cindy Crawford podijelila je svoj savjet kako dobiti lagane valove u kosi, bez puno truda.

– Prije spavanja složim jednostavnu punđu i kada se ujutro probudim kosa je lagano valovita. Tajna je u tome da ne koristim gumicu za kosu, nego veliku ukosnicu jer ona neće jako stisnuti kosu i neće ostaviti tragove.

JLP

FOTO: JLP

Linker
24. travanj 2024 03:50