HOOLYWOOD NA DIJETI

Zvijezde otkrivaju kako su izgubile kilograme

Što se to događa s holivudskim glumcima? Oni rijetki koji su uvijek isticali kako im njihova debljina ne smeta ipak su promijenili mišljenje i prionili su poslu: tijekom nekoliko mjeseci istopili višak kilograma te sad ponosno šeću crvenim tepisima pokazujući svoja nova, nekoliko desetina kilograma lakša tijela.

Forest Whitaker , nekadašnji gorostas težak 110 kilograma, sad ima 36 kilograma manje: toliko je, naime, skinuo u posljednje tri godine, otkako je postao vegetarijanac i počeo vježbati jogu.

Jennifer Hudson (29), dobitnica Oscara za sporednu ulogu u filmu Dreamgirls, svojom je novom linijom, koju je pokazala pri gostovanju u emisiji Good Morning America, ostavila sve bez daha. Glumica i pjevačica je postala zaštitno lice za program mršavljenja Weight Watchers i nakon petotjednog programa mršavljenja rezultati su zapanjujući. Iako ne želi otkriti koliko je točno izgubila, nagađa se da se brojka vrti oko 25 kilograma.

Američki glumac John Goodman , koji se proslavio ulogom supruga Roseanne Barr u serijalu “Roseanne”, krajem 2009. težio je nevjerojatnih 200 kilograma, no na svečanoj večeri koju je Američki filmski institut priredio za slavnog redatelja Mikea Nicholsa, pojavio se gotovo neprepoznatljiv s barem 50 kilograma manje.

Anthony Hopkins (72) u posljednje vrijeme na premijerama i holivudskim događanjima ponosno pokazuje svoje novo, više od 30 kilograma lakše, tijelo. Glumac je mršavio postepeno, te je kilograme izgubio u dvije godine, a postigao je to provjerenom kombinacijom svakodnevnog vježbanja i smanjenog unosa hrane. Glavni motiv, kaže, bilo mu je zdravlje, a potakla ga je supruga Stella Arroyave

Billy Bob Thornton , zvijezda filmova “Monster’s Ball” i “Razvedi me, zavedi me”, dobitnik Oscara za scenarij filma “Oštrica zločina”, ne otkriva ni kako, a ni zašto je izgubio kilograme. Nekada je imao 89 kilograma, a sad ima samo 60. Nije mu to prvi put da se poigrava s dijetom, ali i sa zdravljem. Prije 11 godina je za ulogu u filmu “A Simple Plan” morao smršavjeti 15 kila: dobro je počeo, ali je onda pretjerao, obolio od anoreksije i jedva se izliječio te se tek nakon nekoliko godina vratio na svoju idealnu težinu od 72 kilograma. Sad je ponovno ispod te granice, ali ne želi objasniti zašto. No, simptopatično je da je, osim što je smršavio, dao obojiti sjedine, pa možda samo želi izgledati mlađe.

Linker
24. travanj 2024 05:27