Instagram/karliekloss
TOP 5

ZVIJEZDE ODABRALE Knjige koje morate pročitati

Sunčani dani idealni su za dugo izležavanje u prirodi u društvu dobre knjige. U potrazi za dobrim naslovima posavjetovali smo se zvijezdama koje obožavaju čitati i provjerili koje knjige preporučuju.

Manekenka Karlie Kloss i glumica Emma Watson ne odvajaju se od knjige “Moj život na putu”, američke feministkinje, aktivistkinje i novinarke Glorije Steinem u kojoj opisuje svoj život i predanost borbi za ženska prava i ravnopravnost.

Who has their book? #OurSharedShelf #BookClub #MyLifeOnTheRoad

A photo posted by Emma Watson (@emmawatson) on Jan 14, 2016 at 6:55am PST

Glumica Reese Witherspoon odabrala je ljubavno-povijesni roman “Slavujeva pjesma” (The Nightingale) spisateljice Kristin Hannah. Prema izboru Goodreadsa 2015. je proglašen romanom godine, a prati dvije sestre i njihovu priču o preživljavanju, ljubavi i borbi za slobodu u okupiranoj Francuskoj.

Glumica Olivia Wilde preporučila je bestseler “Between The World and Me”, jednog od najboljih pisaca na temu rasnih odnosa u SAD-u Ta-Nehisija Coatesa. Djelo je koncipirano kao serija pisama autorovom sinu tinejdžeru Samoriju, a nobelovka Toni Morrison poručila je da je riječ o obaveznom štivu.



Emma Roberts
uživa u knjizi “After This: When Life Is Over, Where Do We Go?” spisateljice i psihoterapeutkinje specijalizirane za proces žalovanja Claire Bidwell Smith. Njezina prva knjiga “Pravila nasljeđivanja” doživjela je veliki uspjeh, a i u novom djelu nastavlja se baviti žalovanjem kroz istraživanje koncepta zagrobnog života.

#currentlyreading @clairebidwell ☁️

A photo posted by Emma Roberts (@emmaroberts) on Apr 6, 2016 at 11:12am PDT



Kate Bosworth
na plažu ne odlazi bez osnovnih stvari: sunčanih naočala, bikinija, šešira i knjige “H Is For Hawk” spisateljice Helen Macdonald koja u knjizi opisuje kako joj je pripitomljavanje ptice pomoglo da preboli očevu smrt.

essentials…

A photo posted by Kate Bosworth (@katebosworth) on Apr 4, 2016 at 1:39pm PDT

Linker
20. travanj 2024 10:47