Sipa/Cropix
SAMO PRIRODNO

Zvijezde obožavaju organsku kozmetiku

Sarah Jessica Parker, Oprah Winfrey, Kristin Davis, Susan Sarandon, Anne Heche, Melanie Griffith, Nelly Furtado, Zooey Deschanel i Thandie Newton samo su neke od zvijezda koje inzistiraju na kozmetici s isključivo prirodnim i organskim sastojcima, a kožu i kosu njeguju proizvodima nagrađivane njujorške linije John Masters Organic.

Prema nepisanoj legendi glumac Jake Gyllenhaal na snimanju filma Source Code sam intervenirao i zatražio JMO proizvode. Naime, zvijezde često reklamiraju jedno, ali na setovima traže proizvode koji će blagotvorno njegovati njihovu kosu ili kožu.

Jedna od poznatijih serija u kojoj se također koristi ova linija je i ‘Okus krvi’.

Da vampiri vole JMO, potvrdila je i Sharisse Fine, glavna stilistica ove HBO-ove uspješnice. Na setu serije redovito se koriste JMO proizvodi na kompletnoj glumačkoj ekipi: Anna Paquin, Stephen Moyer, Sam Trammell, Tara Thornton, Alexander Skarsgard, Carrie Preston i Ryan Kwanten.

– Obzirom da tijekom stiliziranja često koristimo sušilo za kosu iz ruke mi ne izlazi bočica hidratantnog tonika za kosu i kožu od lavande. Njome hidratiziram kosu bez bojazni da će frizura izgubiti na svom volumenu. Moram reći da je JMO sveprisutan na setu. Svako malo primjećujem da se glumci koriste intenzivni regenerator masku od lavande i avokada, koji u kombinaciji sa JMO šamponima održava kosu zdravom što i ne čudi jer je nahranjena prirodnim proteinima – kazala je Sharisse Fine.

Linker
24. travanj 2024 20:54