JLP
LOŠ UZOR MLADIM DJEVOJKAMA

Zvijezde kritiziraju Kim Kardashian zbog provokativne fotografije

Ponosna na svoje tijelo samo tri mjeseca nakon poroda, zvijezda reality showa Keeping Up With the Kardashians objavila je fotografiju koju su brojne zvijezde osudile.

Kim Kardashian objavila je selfie na kojem je pokazala svu svoju “raskoš”, a koji je potaknuo Bette Midler (70) i Chloë Grace Moretz (19) da izraze svoje mišljenje.

When you’re like I have nothing to wear LOL

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian) Ožu 7, 2016 u 12:07 PST

Mlada američka glumica podsjetila je suprugu Kanyea Westa da bi trebala biti primjer mladim djevojkama i učiti ih da su žene više od svojeg tijela te dodala tweet Bette Midler u kojem američka komičarka napominje kako nas Kim Kardashian više ne može iznenaditi. – Kim Kardashian je objavila goli selfie. Ako nam želi pokazati nešto što još nismo vidjeli, trebala bi progutati kameru – stoji u objavi Bette Midler.

#BreakTheInternet Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian) Stu 11, 2014 u 6:13 PST

Reality zvijezda redovito privlači pozornost golotinjom – u prosincu 2014. “srušila” je internet provokativnom naslovnicom magazina Paper, a na kritike novog selfieja odgovorila je još jednom provokativnom fotografijom i glumicama poručila da je ona ta koja je poznata.

Kim nas uvjerava da takvim fotografijama želi pokazati da je ona samosvjesna i “oslobođena” žena , ali vjerojatno se iza svega skriva samo skupljanje likeova i dobra zarada.

#liberated

Fotografiju objavljuje Kim Kardashian West (@kimkardashian) Ožu 7, 2016 u 10:21 PST

Linker
26. travanj 2024 00:03