Foto: Ilustracija/ARHIVA
VAŽNO JE KAKO SE OSJEĆAJU

Zvijezde koje odbijaju ići na dijetu: Prekrasne smo i zadovoljne svojim izgledom!

Donedavno su zvijezde bile te koje su svojim izgledom stvarale pritisak među obožavateljima i javnosti kako treba izgledati, a čini se kako sada obožavatelji stavaraju pritisak zvijezdama i svojim kritičkim porukama drsko komentiraju njihov izgled i eventualni višak kilograma.

Zvijezde su ljudi poput svih nas anonimnih osoba i nisu lišene nesavršenstva, dok mnoge zahvaljujući zrelom ponašanju – tome niti ne teže.

Donosimo vam pet zvijezda koje su odlučile stati na kraj oštrim komentarima, zauzeti se za sebe i svoj izgled te svima poručiti da se osjećaju – predivno.

Selena Gomez (22)

“Ja sam zadovoljna svojim izgledom” poručila je Selena putem Instagrama svim dežurnim kritičarima koji su komentirali njen izgled i govorili joj da treba izgubiti nekoliko kilograma.

Ona se osjeća odlično u svojoj koži i ne smatra je za ljepotu potrebno gubiti kilograme.

“Ima se tu što za voljeti” izjavila je simpatična pjevačica putem društvene mreže.

Foto: Instagram

Pink (35)

Popularna pjevačica nakon nedavnog pojavljivanja u javnosti naišla je na brojne negativne kritike na račun svog izgleda i medijske napise koji su se odnosili na “višak kilograma” pa im je svima poručila da se osjeća prekrasno i drago joj je da svom tijelu može priuštiti vrijeme odmora i opuštanja.

–> Pink odgovorila svima koji su kritizirali njen “višak kilograma”

Foto: Twitter

Kristen Bell (34)

Nakon što je 2013. godine rodila kćer Lincoln, glumica je odlučno odbila bilo kakav pritisak za brzim vraćanjem u formu i na staru kilažu.

– Odlučila sam da mi barem godinu dana nakon rođenja djeteta kilaža neće biti prioritet. To me oslobodilo i smanjilo pritisak da moram imati savršeno tijelo – izjavila je Kristen.

Foto: AFP/Cropix

Adele (26)

Mnogi su kritizirali njen izgled i govorili joj da ima višak kilograma, međutim simpatična pjevačica im je jasno odgovorila što misli o tome.

– Kilogrami bi me brinuli samo kada bi štetili mom zdravlju ili seksualnom životu, a niti jedno nije slučaj – izjavila je 2012. godine Adele.

arhiva gloria.hr

Foto: Arhiva

Kate Winslet (39)

– Nadam se da sam svojim stavom prema vlastitom tijelu pokazala mladim ženama da sam normalna osoba, da imam supruga koji me voli i prekrasnu djecu te da sam sretna, a za sve to nisam morala izgubiti kilograme nego biti svoja, a to je važno – izjavila je prekrasna glumica.

–> Top 5 najpopularnijih dijeta za top 5 najpoznatijih zvijezda

Sipa/Cropix

Foto: Sipa/Cropix

Linker
30. studeni 2022 21:41