AFP/Cropix, Sipa/Cropix
OTVORENO PRIZNALI

Zvijezde koje ne vole selfije

Selfiji su glavni trend na društvenim mrežama koji obožavaju i brojne zvijezde, ali ipak ima i onih koji nisu njihovi ljubitelji.

Princ Harry (30) posljednji je u nizu poznatih koji je otkrio da mrzi selfije, a čak je svojim mladim obožavateljima poručio i da ih prestanu snimati.

– Znam da ste mladi, ali selfiji su jako loši – rekao je mlađi brat princa Williama, a njegovo mišljenje dijeli i kraljica Elizabeta (88).

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

Osim pripadnika kraljevske obitelji, selfije mrzi i kralj mode – Karl Lagerfeld (81). Poznati dizajner u jednom je intervjuu otkrio da najviše od svega na svijetu mrzi selfije, ali to nije spriječilo Kris Jenner (59) da okine jedan.

Instagram

FOTO: Instagram

Mišljenje sa slavnim dizajnerom dijeli i slavna manekenka Rosie Huntington-Whiteley (27), koja je priznala da nije obožavateljica selfija, ali za fanove će bez problema nabaciti osmijeh i pozirati.

Jennifer Aniston (46) pridružila se ekipi koja mrzi selfije i otkrila da ih jednostavno ne razumije te da svojim selfijima ne želi dodavati još novih fotografija svim onima koje već postoje na internetu. Ipak, to je nije spriječilo da se ubaci u selfie Jennifer Lopez (45) na ovogodišnjoj dodjeli Oscara.

Instagram

FOTO: Instagram

Linker
20. travanj 2024 16:03