JLP/AFP/Cropix/Sipa/Cropix
JEDVA ČEKAJU DA ODRADE

Zvijezde koje mrze vježbati

Sve one izgledaju odlično – vježbaju i paze na prehranu, ali isto tako otvoreno govore koliko im je to mrsko.

Pogledajte kojih 10 slavnih glumica i pjevačica stvarno ne voli tjelovježbu.

1. Jennifer Lopez

– Nije lako. Mrzim vježbati kao i svi drugi. Nije uopće zabavno. Vježbaš jer se želiš osjećati dobro i stvarno se osjećaš dobro nakon toga – izjavila je slavna pjevačica i glumica prošle godine.

Jennifer Lopez wearing a half shirt at LAX where she's catching a flight with a shorter do. Allegedly, an onlooker threw someting on the megastar when she was heading into the airport that was confetti thrown on her by a weird clown May 26 2015 X17online.com
JLP / Perez/X17online.com

FOTO: JLP

2. Sofia Vergara

– Mrzim vježbati! Ali isto tako znam da u ovoj dobi moram ako želim zadržati figuru. Dva sata prije nego odem u teretanu već priželjkujem da je gotovo – priznala je kolumbijska glumica u intervjuu za magazin Shape.

https://instagram.com/p/3HkudeLpW9/?taken-by=sofiavergara

3. Reese Witherspoon

– Kad nikad više ne bih morala kročiti u teretanu, bila bih najsretnija osoba – kazala je američka glumica za US Weekly.

JLP

FOTO: JLP

4. Keira Knightley

– Ne razmišljam o prehrani. Od same pomisli na dijetu jedu mi se čips i sladoled. I mrzim odlaziti u teretanu. To ne mogu podnijeti – otkrila je britanska glumica prošle godine.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

5. Eva Longoria

– Vježbam svako jutro čim se probudim. Moram tada jer ako prođe 11 sati, zasigurno taj dan više neću vježbati. Moram to odraditi dok sam još na autopilotu jer mrzim vježbanje. Imam trenera koji mi dolazi doma i imam malu teretanu u kući. Probala sam s pilatesom ali jednostavno nije išlo – priznala je Eva još 2012. godine.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

6. Britney Spears

– Nije zabavno pa zato ne vježbam svaki dan, to bi bilo užasno. Tri dana tjedno je dovoljno, čak i dva su u redu – izjavila je slavna pjevačica, ali i dodala da se nakon vježbanja osjeća odlično.

JLP

FOTO: JLP

7. Blake Lively

– Da, jedem čokoladu. Ali mrzim teretanu i zbog toga tražim druge aktivnosti poput bicikliranja i pješačenja ili pak vježbam u prirodi, tako mi je lakše – priznala je zvijezda TV serije Tračerica.

Sipa/Cropix

FOTO: Sipa/Cropix

8. Jennifer Lawrence

– Ništa me ne može motivirati da vježbam ili budem na dijeti. Za vrijeme snimanja filma Igre gladi stalno sam jela i stalno bih željela još samo nešto slatko ili još samo jedan hot dog- otkrila je mlada glumica.

AFP/Cropix

FOTO: AFP/Cropix

Linker
19. travanj 2024 11:40