GOTOVA ZABAVA

Zvijezde brišu Twitter profile zbog sukoba s obožavateljima

Nakon žestoke online svađe s komičarkom Jenny Johnson koja ga je napala zbog Rihanne, Chris Brown je prije nekoliko dana odlučio izbrisati svoj profil na Twitteru, piše Jutarnji list.

Pale su teške riječi, Chris je u potpunosti izgubio kontrolu, izvrijeđao Johnsonovu te potom u afektu ugasio svoj profil. Međutim, Brownov ispad i brisanje Twittera nije osamljeni slučaj, a od svojih profila ove godine oprostili su se i Alec Baldwin, Nicki Minaj i mnogi drugi.

Holivudski glumac Alec Baldwin u srpnju ove godine ponovno se odlučio povući, a posljednja poruka koju je ostavio obožavateljima glasila je: “Tko još ima vremena twittati, pored svog sr**nja koje imam za obaviti?”

Kada je shvatila da fanovi neovlašteno “šeraju” njezine pjesme, što joj je utjecalo na zaradu, Nicki Minaj je izbrisala Twitter profil. Tako je nakratko kaznila čak 15 milijuna pratitelja. Ipak, pjevačica se ubrzo vratila, i to samo da bi započela online svađu sa Stevenom Tylerom.

Iako se neko vrijeme odlično zabavaljao na Twitteru, nekadašnji protagonist serije “Dva i pol muškarca” Charlie Sheen ugasio je profil i rekao kako ga nije niti želio otvoriti. Nakon što se na Twitteru više puta pojavila lažna vijest o njezinoj smrti, Adele je posumnjala u pozitivan karakter Twittera, a kada su osvanule prijetnje njezinoj bebi, odlučila se oprostiti od profila.

Linker
25. travanj 2024 06:19