INSTAGRAM
MODNI EDITORIJAL

ZVIJEZDA U NASTAJANJU Kći Willa Smitha: Želim izgledati prirodno i prihvatiti sebe

Ima tek 14 godina, a već je na sigurnom put da postane prava umjetnica i modna ikona. Kći slavnog glumca ponovno se našla u središtu, ovoga puta, modnog zbivanja.

Kći Willa Smitha i Jade Pinkett-Smith odradila je odličan editorijal za modni magazin CR Fashion Book, gdje je nosila odjeću i nakit slavnih američkih dizajnera.

U popratnom intervjuu koji je išao uz veliki editorijal, mlada Willow Smith (14) otkrila je kako ove godine želi otkriti i prihvatiti sebe te svoje nove spoznaje odraziti i u novom modnom stilu.

– Želim biti što je moguće prirodnija i njegovati stil koji odražava mene – izjavila je mlada glumica i pjevačica te dodala kako se njen stil mijenjao kroz godine, a u posljednje vrijeme je pomalo neuredan i grunge.

Foto: Instagram

Da je na odličnom putu svjedoči i nedavni citat iz Voguea koji ju je ocijenio kao mladu modnu ikonu u nastajanju, dodajući kako je mlada Willow sklona odvažnim kombinacijama kako u modi, tako i u glazbi.

Naime, to je i sama Willow potvrdila fotografijom koja je početkom godine podigla veliku prašinu, na kojoj pozira u majici s printom gole žene, koji je dodatno naglasila tako što je podigla ruke iznad glave i istaknula gole grudi.

Foto: Instagram

Linker
19. travanj 2024 21:50