ANA MARAS

Zvijezda 'Larinog izbora' na ljeto uplovljava u bračnu luku

Splitska glumica Ana Maras (30), zvijezda “Larinog izbora” i članica ansambla kazališta Kerempuh, potvrdila je da se ovoga ljeta namjerava udati za svoga dečka Johna Harmandera (30), švedskog marketinškog stručnjaka s kojim je u vezi tri godine i koji se zbog nje preselio u Zagreb.

Kako ni sama nije još u potpunosti osmislila svadbeno slavlje, Ana za sada zna samo da bi joj više odgovarao bijeg na nepoznatu lokaciju negoli raskošno slavlje. Uzevši u obzir da je s Johnom često na putovanjima, glumica ne razmišlja o posebnom medenom mjesecu, a budući supružnici i obiteljski život planiraju nastaviti u Zagrebu.

– Budući da već neko vrijeme živimo zajedno ova odluka nije za nas neka velika promjena. Kada se kaže “muškarac mojega života”, to mi zvuči suviše fatalno. Za sve u životu postoji trenutak, a sada je u mojem došlo vrijeme koje mi je donijelo nešto lijepo – rekla je Ana Maras.

Glumica u sebi njeguje nježan zaštitnički odnos prema djeci, ali se još ne vidi u ulozi majke.

– Imam male nećake za koje sam jako vezana i uvijek ih jedva čekam posjetiti u Splitu. Kao najstarija djevojka u obitelji uvijek sam gajila zaštitnički odnos prema djeci, pa mi je i majčinstvo super. Ne znam još kada će za njega biti vrijeme, ali za sada imam neke druge planove – zaključila je Ana.

Linker
30. travanj 2024 09:51