VEZA NA DALJINU

Zrinka Cvitešić i Hrvoje Rupčić: ljubav na relaciji Zagreb - London

– Dan nakon premijere bio sam najponosniji – otkriva partner Zrinke Cvitešić, hrvatske glumice koja je nedavno briljirala u mjuziklu Once na West Endu.

Hrvoje Rupčić (43), glazbenik koji je i sam došao u London 1989. i godinu i pol proveo u privatnoj glazbenoj školi za udaraljke Drumtech-Latin Percussion Stu­­dios,dodaje: – Htjeli smo se malo odmoriti od svega, opustiti se, otići u grad. No, čim smo ušli u podzemnu željeznicu, vidjeli smo ljude koji čitaju novine, Zrinkine slike preko polovice stranice, pohvalne kritike… Sve je to bilo čudesno.

Foto: Kristina Jelčić

Otkako se Zrinka u veljači preselila u London, zapravo o njemu ovisi koliko će se često viđati, jer su njoj slobodne samo nedjelje. Ali njemu to nije prevelik problem. Kuhati zna pa nije gladan, a sve ostalo posloži tako da uspije pola mjeseca biti u Londonu, a pola u Zagrebu.

– Zapravo se ništa kod nas nije pretjerano promijenilo – kaže Hrvoje Rupčić. – I prije je Zrinka snimala film pa bi otišla negdje na nekoliko mjeseci ili pak ljeti mene ne bi bilo desetak dana u Zagrebu zbog gaža. Kad god se desi neka takva situacija, sjednemo i razgovaramo i oko svakog se projekta dogovaramo. Tako je bilo i prije Zrinkinog odlaska u London. Znali smo da odlazi na godinu dana i da sad trebamo stvari posložiti tako da ja dođem kad god mogu. Na svu sreću, mogu si dopustiti da si dio mjeseca nagomilam obveze pa sam desetak dana slobodan. Istina, radi se o žestokoj “križaljci”, ali zasad sve funkcionira. Već sam se specijalizirao u pronalaženju povoljnih avionskih karata i izračunao sam da mi je jeftiniji let do Londona nego put autom do Splita. A i kraće traje.

Diana Šetka

Pročitali ste skraćeni tekst. Zašto se Hrvoje Rupčić i Zrinka Cvitešić ponašaju kao da je ona u vojsci, bi li Hrvoje bio spreman zbog ljubavi preseliti u London ili čak Ameriku – pročitajte u tiskanom izdanju Glorije. Možete se pretplatiti na PDF izdanje Glorije – u elektronskom obliku možete preuzeti samo jedan broj, ali najviše štedite pretplatom na 24 mjeseca.

Linker
30. ožujak 2024 06:14