NA SVOJOJ STRANI

Zoran Predin poklonio ogrlicu Gabi Novak

Ogrlicu s otisnutim nazivom njegove pjesme ‘Na svojoj strani’ slovenski kantautor Zoran Predin darovao je zagrebačkoj glazbenoj divi Gabi Novak , jer je ona žena kojoj se divi, a uvijek je bila na svojoj strani. Zoran Predin ogrlice od murano stakla na kojima su otisnuti njegovi stihovi, koje izrađuje slovenska umjetnica Matea Žugman, predstavio je na press konferenciji u Tvornici kulture na kojoj je najavio i svoj zagrebački koncert koji će se održati 18. studenog u dvorani Kornati u Hypo Centru. Dvorana Kornati novi je koncertni prostor u Zagrebu, s oko 3500 sjedećih i stajaćih mjesta, koju je direktor Tvornice Darko Putak prozvao Tvornicom Delux.

– Nikad nisam bio na Kornatima tako da ću na tom koncertu prvi put biti na Kornatima, to jest u Kornatima u Zagrebu – našalio se Predin precizno najavljujući repertoar koji će izvoditi:

– Jedna trećina koncerta bit će pjesme koje uvijek izvodim, koje jednostavno moram izvoditi, druga trećina su nove pjesme, a treća trećina su pjesme koje zovem ‘ogrlica hitova’.

Baš ta ogrlica inspirirala je Predina na suradnju s Mateom Žugman, koja od murano stakla izrađuje ogrlice s utisnutim Predinovim stihovima, a koje je kantautor želio pokloniti trima ženama kojima se divi – Blanki Vlašić , Danijeli Trbović i Gabi Novak. Kako je prve dvije viša sila spriječila da svoju ogrlicu dobiju u utorak, glazbenik se nada da će im ih moći predati na koncertu. Zoran Predin nastupit će u pratnji Gypsy Swing Banda, uz posebnog gosta Massima Savića, a koncert se zove kao i njegov novi singl – Smiješkom upalimo dan.

– Smiješak je nešto što svi nosimo sa sobom, a prerijetko se od njega odvajamo. Htio sam podsjetiti da nas ništa ne košta, možemo ga dati bilo kada, a i primiti ga je jako ugodno – rekao je Predin.

U susret koncertu, Predin i Gloria su također pokrenuli akciju “Smiješkom upalimo dan” s kojom tražimo vedre osmijehe u ovo recesijsko doba. Akcija traje na Glorijinoj Facebook stranici, a fotografije koje se najviše svide Glorijinim Facebook prijateljima bit će i nagrađene s ulaznicama za koncert te CD-ima s Predinovim potpisom.

Pogledajte album s fotografijama

Linker
19. travanj 2024 10:00