VOZIO PIJAN

Zoran Mamić proveo noć u zatvoru

Zorana Mamića (39), sportskog direktora NK Dinamo, uhitili su u nedjelju rano ujutro prometni policajci zbog pijanstva za upravljačem i prevelike brzine. Noć je proveo u Jedinici za zadržavanje i prepratu na Senjaku, a ujutro je prepraćen dežurnom prekršajnom sucu, piše Jutarnji list.

Mamić je vozio luksuzni Audi A8, a prometna ga je policijska patrola zaustavila u 2.30 sati zbog prevelike brzine na raskrižju Zagrebačke avenije i Fallerova šetališta. Alkometrom mu je izmjereno 0,91 promil alkohola u krvi.

Iz Policijske uprave zagrebačke priopćili su (ne navodeći ime) da je hrvatski državljanin star 39 godina ‘obrađen’ redovnim metodama te da je nakon saslušanja kod prekršajnog suca pušten.

Kako neslužbeno doznajemo, tijekom uhićenja Mamić nije omalovažavao policajce niti je pružao otpor.

Time je pokazao da je drugačije naravi od svoja dva starija brata, kako od temperamentnog Zdravka koji je policajca prvo udario autom, a potom i nogom 1995. godine u Gajevoj ulici, tako i od Antuna Stojka, koji je u svibnju 2004. godine šakom udario prometnog policajca nakon što je ovaj nakon niza prekršaja i jurnjave zaustavio njegov Mercedes na Aveniji Dubrava.

Davor Butorac / Jutarnji list

Linker
29. travanj 2024 00:53