IVANO BALIĆ

Zlatna ribica u tuđem akvariju

Cijeli dan me zovu novinari i, nemojte se ljutiti, ali sam odlučila ne davati izjave i ne bih htjela komentirati svoj život – rekla je pristojno Maša Pavleković, koja je preko noći od anonimne osobe postala “zvijezda”.

Tajna veza najboljeg svjetskog rukometaša i hrvatskog reprezentativca, 29-godišnjeg Ivana Balića, i tri godine mlađe Zagrepčanke Maše Pavleković otkrivena je zahvaljujući – internetu.

IVANO BALIĆ: Prestanite kopati po mojem životu

Internetska ispovijed Maše Pavleković, koja je na facebooku otkrila detalje pomno skrivane veze s glasovitim rukometašem, veoma je uzrujala Ivana Balića. Jer ta je vijest isplivala u najnezgodnije vrijeme – uoči utakmice s rukometnom velesilom, Francuzima.

Umjesto da se usredotoči na igru, samozatajni Balić (pod čijim imenom postoji čak tridesetak profila na facebooku) morao je podnositi zafrkanciju suigrača i propitkivanja o svom ljubavnom životu. No, sigurno su mu još više zasmetale intimnosti koje je sa svojim prijateljima na internetu podijelila njegova nova djevojka.

IVANO BALIĆ: Nova ljubav rukometnog genijalca

Sve također zanima i njen bračni status: je li još udana ili je, kao što je lani u prosincu na facebooku napisala – slobodna. Tada je, tvrde zajednički poznanici, Maša priznala suprugu da je zaljubljena u slavnog sportaša s kojim je dočekala Novu godinu u Splitu. Iako već tada bračni par Pavleković nije živio zajedno, njeno priznanje da ima drugog nagnalo je, kažu, supruga na razvod.

Marijana Marinović

Pročitali ste skraćenu verziju teksta. Ukoliko želite znati više cijeli tekst pročitajte u Gloriji br. 734 ili se pretplatite na PDF izdanje.

Linker
24. travanj 2024 18:44