NAKON PORODILJNOG

Zlata Muck: Malo sam se pribojavala povratka na posao

Nakon jedanaest mjeseci u program Antene vratila se simpatična Zlata Muck Sušec koja je prije devet mjeseci rodila dječaka Tina. Voditeljici i njenom suprugu, sportskom voditelju Saši Sušecu, to je prvo dijete, a Zlata je povratak na posao doživjela vrlo emotivno.

Bilo me malo frka kako će mi biti na poslu nakon tolike pauze. Za prvi radni dan mi je za pripremu trebalo puno više vremena nego što sam navikla, ali već jučer stvari su išle brže i lakše – izjavila je Zlata i dodala:

– Uz takve kolege i podršku slušatelja ništa ne može biti teško. Veseli me ponovno druženje sa slušateljima jer je ovo zaista posao kojeg volim i radim punim srcem – rekla je mlada mama.

Zlata će sudjelovati i u već tradicionalnoj akciji Antene te partnera HEP-a i Grada Zagreba Za Ljepši Grad, koji će ove godine biti usmjerena na poplavom pogođena područja Slavonije. Akcijom će se urediti i opremiti dječje igralište u jednom od mjesta pogođenih poplavom.

– Odlična suradnja Antene, naših partnera i slušatelja ove će godine biti usmjerena na poplavom pogođena područja u Slavoniji. Umjesto lokacija u Zagrebu, uredit ćemo poplavom razorena područja, a vjerujem kako će ovo biti i dodatan poticaj svima nama da damo maksimalnu pomoć našim dragim Slavoncima – izjavila je povratnica u radijski eter.

Linker
26. travanj 2024 11:12