PR
DOBRODOŠLA POMOĆ

Zlata Muck i Belma Džomba - svaka mama treba jedan multipraktik

Belma Džomba, Ivana Husar i Zlata Muck bile su na predstavljanju Philips Multicooker uređaja i uvjerile se da je on najbolji prijatelj u kuhnji suvremene žener jer kuha, prži, pirja, radi jogurt, džem i to sve u jednom loncu.

– Kuha, peče, prži, radi jogurt i džem? To mi je bio prvi dojam, no ubrzo sam shvatila da je sve to moguće i da je kuhanje uz Multicooker kao da imate čarobni štapić. Ne samo da sve to možete u Multicookeru, već je kuhinja poslije čista jer se sve sprema u jednom loncu – rekla je mlada mama Belma.

– Kod ovog uređaja me oduševilo što se mogu pripremiti brzo i jednostavno razni recepti od ukusnih predjela, juha, mesa, povrće ili slasni deserti – i sve će ispasti savršeno, samo jednim pritiskom tipke – bila je očarana Ivana Husar.

– Mene je posebno razveselio nastavak za kuhanje na paru. Kako imam malu bebu koja će uskoro jesti svoje prve namirnice ovo je idealan način da ih pripremim na najbolji i najkvalitetniji način – rekla je novopečena mama Zlata.

Philips Multicooker jedinstveni je uređaj ovog tipa na hrvatskom tržištu: ima 12 različitih programa za kuhanje i 22 postavke temperatura pa vaša najdraža jela možete pripremati bilo kuhana, duboko pržena, pečena, pripremana na pari ili pirjana. Sve što trebate napraviti je ubaciti sastojke, namjestiti prikladnu opciju kuhanja i vrijeme te ostaviti Multicooker da napravi svoj posao – i to je to.

Linker
25. travanj 2024 06:21