PROMOCIJA U TROGIRU

Život u raju rasplakao Vlatku Pokos

Unatoč “buri” koju je knjiga “Život u raju” izazivala posljednjih tjedana, na njezinom predstavljanju u srijedu navečer u trogirskom kafiću Padre jedina uzburkana reakcija bile su suze Vlatke Pokos .

Čitajući odlomak iz svog autobiografskog prvijenca popularna pjevačica rasplakala se na spomen bivše pokćerke Lane.

– Ako me ikada zatreba neka pogleda u svoje srce. Naći će me – zapisala je Vlatka koja se između ostalog u knjizi zahvaljuje nekadašnjem suprugu Josipu Radeljaku - što joj je svojim grubim odbacivanjem otkrio koliko je njezin život prije lažan.

Lijepa Vlatka blistala je u haljini i cipelama Yves Saint Laurent, a u svom kratkom govoru nije se zaboravila zahvaliti i magazinu Gloria, uz koji se od danas može kupiti njezina knjiga.

Premijerne primjerke “Života u raju” s Vlatkinim posvetama, sinoć su među prvima dobili enigmatičar Robert Pauletić , televizijski voditelj i stilist Boris Kosmač te pjevač Vinko Coce , koji je s klapom Iskon bio zadužen za podizanje atmosfere, uz rashlađeni šampanjac Pommery i crno vino Ivan Dolac.

Dolores Tolić

PROČITAJTE VIŠE Vlatka Pokos: Noć kada sam upoznala Josipa Radeljaka Vlatka: Neka se gospođa Kerum pazi Alke Vlatka Pokos otkrila sve

Linker
17. travanj 2024 05:57