Sipa/Cropix
VOLI DOBRO POJESTI

Život je prekratak da bih ga provela na dijeti

Američka glumica nedavno je izjavila kako se veseli blagadanima i obilju ukusne hrane koja će se pri tom naći na stolu, a na pitanje novinara ne boji li se kako će to utjecati na njenu liniju Amanda Seyfried (26) odlučno je odgovorila da je život prekratak da bi ga provela na konstantnoj dijeti i uskraćivala si fine obroke.

– Ako nešto želim pojesti, onda to i pojedem, i to bez grižnje savjesti – izjavila je glumica no i dodala da se pritom oslanja na svoj ustaljeni režim vježbanja.

– Ustrajna sam u redovitom vježbanju i zato si priuštim hranu koju volim – rekla je Amanda dodavši i da vježba samo dva do tri puta na tjedan, ali obavezno svaki tjedan.

Glumica kaže kako je najvažnije biti dosljedni vježbač, a ona prakticira jogu i vježba balet za koji kaže kako je idealna tjelovježba jer je fizički iznimno naporan i najljepše oblikuje mišiće.

Amanda je studirala operno pjevanje i zanimao ju je Broadway no zbog prevelike scenske treme koja je prerastala u napade panike nikada nije mogla nastupiti u kazalištu pa se stoga posvetila snimanju filmova. Dosad je glumila u preko 25 filmova od kojih su najpoznatiji Mamma Mia, Dragi Johne, Pisma Juliji, Jadnici, Lovelace…

Već godinu dana u vezi je s glumcem Justinom Longom (36).

Profimedia
Linker
17. travanj 2024 18:45