ZA SVA VREMENA

Zimske kreme za sve generacije i tipove kože

U zimskoj preparativi dva su sastojka zastupljena u većini proizvoda: vazelin i glicerin njeguju kožu lica i tijela svih generacija.

Vazelinske kreme

Mrvicu na trepavice za sjaj kao što to radi Beyonce, na blazinicu pa ukloniti puder poput njene kolegice Jennifer Lopez ili pak deblji sloj na suhe i ispucale pete po receptu Joan Collins.

(1) Balea vazelin za njegu lica i tijela 9,90 kn, dm (2) Neutrogena hranjiva krema s nordijskim kupinama za njegu suhe kože 27,90 kn, Kozmo (3) Melem za univerzalnu njegu 19,90 kn, Bipa

Glicerinske kreme

Najveća konkurencija vazelinu je glicerin koji se brže upija, na sebe veže vodu i ne dopušta isušivanje. Njihova kombinacija baza je nekih od najpoznatijih univerzalnih preparata.

(1) Intenzivna hidratantna krema s 5 posto ureje za njegu suhe i osjetljive kože 101 kn, u ljekarnama (2) Palmer’s Cocoa Butter Formula za ruke, laktove i noge 22,90 kn, dm (3) Nivea krema za lice i tijelo 21,90 kn, Plodine (4) Jardin Naturel Pužev gel za lice pogodan i za izrazito suhu kožu sklonu ožiljcima 39,90 kn, dm

Napisala Iva Babić

Linker
23. travanj 2024 04:52