Zimska pozitiva Danijele Martinović

Glazbenica Danijela Martinović uživa u zimskim danima siječnja i priprema pravu glazbenu poslasticu za fanove diljem regije. Nakon božićno-novogodišnjih blagdana i nastupa zadržala je dobru formu i prepoznatljivu pozitivnu energiju.

– Božićni blagdani su mi inače najljepši dani u godini. Sve je svečano, toplo, lijepo i puno ljubavi a tako je u našoj obitelji bilo i ove godine. Nakon novogodišnje noći koja je prošla pjevajući, nastavljamo s puno radnog elana u novoj 2014. godini. Nasreću, nemam problema s blagdanskim prenajedanjem jer je moja tajna umjerenost pa nema potrebe za radiklanim potezima, iako sam uvela koji dan posta na vodi s par kapi limuna – izjavila je Danijela. Tmurni i depresivni dani siječnja za nju ne postoje, a svaki novi dan gleda s optimizmom.

– Obožavam zimska jutra u izmaglici, zamrznutu rijeku, miris prvog snijega i tišinu duboke šume. U meni se budi energija i veselim se što ću uskoro s Vama podijeliti novu pjesmu. Uzbuđena sam kao dijete i to je najveća radost kreiranja i stvaranja. Svima želim zdravlja u Novoj, a sebi hrabrosti da slijedim svoje srce, da u ova luda vremena ne zaboravim da je osmijeh moja jedina, prava osobna iskaznica – veselo je dodala.

Linker
14. kolovoz 2022 02:52