LJEPOTAN

Zgodni unuk Marlona Branda u manekenskim vodama

Tuki Brando, 20-godišnji unuk glumačke legende Marlona Branda , malo po malo gradi svoje ime u manekenskom svijetu. Zgodni unuk već je neko vrijeme zaštitno lice Versaceove muške kolekcije, a idući mjesec bi se u svjetskim magazinima trebala pojaviti promidžbena kampanja s njegovim licem za satove TechnoMarine.

Jednostavna kampanja, u kojoj Tuki Brando ima sat umjesto poveza za oko, ostavlja snažan dojam zbog njegovog intenzivnog pogleda, koji je dobar podsjetnik na njegovog djeda Marlona, koji je preminuo 2004. godine.

– Naslijedio je izgled od svojeg djeda Marlona, no ne želi krenuti njegovim stopama. Želi stvoriti svoj put i fokusirao se na karijeru u medicini – piše u službenom priopćenju tvrtke TecnoMarine.

Tuki Brando je sin glumčeve kćeri Cheyenne, kloju je slavni glumac dobio u braku s trećom ženom, glumicom iz Francuske Polinezije Taritom Teriipiom. Iako je rođen u slavnoj obitelji, njegovo djetinjstvo rijetki bi poželjeli. Oca Daga Drolleta ubio mu je ujak Christian, koji nije odobravao sestrinu vezu, a majka Cheyenne, uništena ovisnošću o alkoholu i drogi, počinila je samoubojstvo 1995. godine, kada se objesila u majčinoj kući.

Odgojila ga je baka Tarita na Tahitiju, a, iako je redovito viđao djeda dok je on bio živ, izbačen je iz oporuke Marlona Branda, kojom je podijeljena njegova imovina vrijedna 22 milijuna dolara.

Linker
18. travanj 2024 12:33