Šime Eškinja
JESENSKA KOLEKCIJA

Ženstveni i izazovni modeli Ivana Alduka

Došlo je vrijeme za novitete iz modne radionice poznatog dizajnera Ivana Alduka koji nam donosi još jednu posebnu modnu priču i tako predstavlja kolekciju za sezonu jesen-zima 2014./2015. Riječ je o pret-a-porter kampanji izrazito senzualne i glamurozne nove kolekcije naziva Peek-A-Boo.

– Odlučio sam vratiti početni dizajnerski rukopis koji se bazira na ženstvenim i izazovnim modelima. Prizvuk rocka, glamura i seksepilnosti je naglašen ručnim vezom mat i sjajnih aplikacija, krojevima s prorezima koji laskaju ženskoj figuri te mekanim, udobnim tkaninama, prvenstveno finoj čipki – izjavio je popularni dizajner.

Kolekcija se bazira na kratkim, koktel i večernjim haljinama u kombinaciji s efektnim, toplim i chic bundama od ovčjeg runa. Voluminozne, moderne i izrazito efektne bunde od ovčjeg runa u sivoj, crnoj i kombinaciji boja poseban su akcent ove kolekcije te pridodaju glam-rock prizvuku.

Zlatni detalji, ručni vez, aplikacije po odjeći i fina, mekana čipka dale su dozu visoke mode koja je pristupačna većem krugu ljudi. Na taj način Ivan uvodi novinu u svoj rad, a radi se o pojmu pret-a-couture tj. odjeći s elementima visoke mode.

Pogledajte fotogaleriju i lajkajte našu novu Facebook stranicu.

Linker
30. rujan 2022 06:06