KAO VINO

Željka Ogresta: Ispunjen život tajna je dobrog izgleda

Dubravko Merlić (51) i Željka Ogresta (48) došli su u petak na prvu večer jubilarnog, 20. Cro A Portera, podržati rad svoje kćeri Maje Merlić , studentice arhitekture koja s dizajnericom Andrejom Bistričić stvara modnu liniju Dioralop. Televizijski par ne propušta nijednu Majinu reviju i najglasnije plješće iz prvog reda, no Željka priznaje kako kćerinim izletom u modne vode isprva nije bila oduševljena. – Kad mi je Maja rekla da će se upustiti u modu osjećala sam se kao što se, pretpostavljam, osjećala moja majka kad sam joj na prvoj godini fakulteta rekla da idem raditi na Stojedinicu – ispričala je Željka te dodala kako se ipak oporavila od prvotnog šoka te svesrdno podržava rad svoje kćeri, no uz jedan uvjet: – Ja sam štreber. Želim da svakako završi fakultet, da joj je moda sad samo avantura, a kad diplomira neka se bavi čime želi.

Željka Ogresta, Maja i Dubravko Merlić Foto: Davor Matota

Televizijska voditeljica još je jednom pokazala kako na pragu šestog desetljeća života izgleda odlično – nosila je crni prsluk, tajice i štikle. No, recepta za takav izgled – nema.

– Nema neke tajne, mislim da je za moj izgled zaslužna najviše genetika. Ne radim ništa posebno, ne vježbam, bavim se djecom i radim svoj posao, živim ispunjen život – kazala je Ogresta te priznala kako je nakon tridesete ipak počela malo paziti što jede.

Foto: Davor Matota

Linker
27. travanj 2024 15:39