SCREENSHOT / SIPA
ZNA SVOJE VRLINE I MANE

Željela bih biti bolja supruga i naučiti kuhati

Angeline Jolie (39) i Brad Pitt (50) nedavno su uplovili u bračnu luku i od tada sve češće otkrivaju anegdote iz bračnog, ali i poslovnog života. Lijepa oskarovka u nedavnom intervjuu za Today govorila je o zajedničkom životu, svakodnevnici i manama koje ima kao majka i supruga.

– Često mu obećam da ću biti bolja supruga i da ću naučiti kuhati, a onda me on smiri i kaže kako je dovoljno da znam u čemu sam dobra, a u čemu nisam. On jednostavno zna moja ograničenja i zna koje su moje jake strane – otkrila je lijepa glumica i još jednom se prisjetila vjenčanja koje je za njih bilo jako posebno i emotivno.

– Imali smo sreću da su na vjenčanju bila naša djeca koja su sudjelovala u svemu. Nismo se vjenčali zato jer nam je nešto nedostajalo, nego zato što smo bili apsolutno sigurni u tu odluku – izjavila je Angelina i otkrila tajnu neobičnog bračnog putovanja.

– Prva stvar koju smo zajedno učinili nakon vjenčanja je bila ta da nismo bili zajedno – našalila se glumica i objasnila kako joj se činilo kao odlična ideja da medeni mjesec provedu snimajući film o problematičnom braku.

– Željeli smo isprobati nove stvari, igrati se i biti pravi umjetnici – izjavila je Angelina za kraj intervjua.

Linker
23. travanj 2024 14:39