Narodni radio
GLAZBENI SHOW DALIBORA PETKA

Želio sam biti boksač

Poznati pjevač gostovao je u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju, gdje je promovirao album Još sam uvijek tvoj te priznao kako je u jednom periodu života silno želio biti boksač.

Nakon četiri godine Boris Novković (46) snimio je novi materijal koji uspoređuju s njegovim prvim albumima, a naslovna pjesma nastavlja se na priču o Tamari trideset godina kasnije.

– Ne volim autore prepisivače, a on je još od vremena Tamare ostavio svoj prepoznatljiv trag i u tome je poseban – rekao je Miroslav Rus o Borisu, Duško Čurlić otkrio je da su u školi sve cure bile zaljubljene u njega, a popularni pjevač priznao je da je u jednom periodu života htio biti boksač.

– Boks je nevjerojatan sport. U jednom periodu želio sam silno biti boksač. Ali to je užasno zahtjevan sport. Nisam dugo bio u ringu, ali ustrajem u trčanju i obaram osobne rekorde. Kako imam uređaj koji prati prijeđeni put, prošli sam mjesec istrčao 140 kilometara, a ovaj do sad 120 kilometara – otkrio je pjevač kojem je jedna od slušateljica priznala da je svoju kćer nazvala upravo po njegovoj legendarnoj pjesmi Tamara.

Boris je u showu sudjelovao u izazovu pogađanja stihova iz svojih novih pjesama, a je li bio uspješan provjerite u videu!

Linker
26. travanj 2024 11:22