Denis Jerkovic / CROPIX
ODLAZI NA LIJEČENJE

Želim prekinuti s porocima

Poznati pjevač otkrio je u intervjuu za RTL.hr da će se ponovno prijaviti na liječenje od alkoholizma te da je shvatio kako alkohol nije nikakvo rješenje.

Alen Vitasović rekao je i da shvaća da se promjena prvo mora dogoditi u njegovoj glavi te da želi konačno prekinuti s porocima.

Istarski glazbenik je zbog alkohola ugrozio zdravlje, brak i karijeru, a iza sebe ima više pokušaja liječenja u bolnici.

– Skoro cijeli život sam zbog posla vrijeme provodio u klubovima i za šankovima te pio kako bih se oslobodio stresa – otkrio je prije par godina, a ovog puta je priznao i kako mu se zahvaljujući glazbi život u jednom trenutku promijenio preko noći. Tada je, rekao je, dobio sve: suprugu, slavu i hitove, ali je zbog pritiska puknuo i okrenuo se alkoholu.

Prošla je godina za glazbenika bila vrlo teška – početkom 2015. otkrio je kako supruga Sandra i on više ne žive zajedno, a iako je za njihovu 20. godišnjicu braka izjavio kako su se pomirili, sada je otkrio kako Sandra više ne želi biti u braku s njim.

Alen Vitasović priznao je kako bi najviše zbog svoje djece – sina Ivana i kćeri Mije, koji su mu sve u životu, želio izbjeći razvod, ali svjestan je i da je rastava braka za ljude. Tim više što su mu djeca već velika.

Linker
15. travanj 2024 11:45