AFP/Cropix
ONA MU JE OMILJENA PJEVAČICA

Želim da me suprug opet vidi na pozornici

Kanadska glazbena diva govorila je o svom povratku na scenu nakon što je prošle godine otišla na neodređeni dopust kako bi njegovala svog bolesnog supruga.

Celine Dion (47) ponovno će stati na pozornicu i to kako bi je njen suprug mogao vidjeti u njenom najsjajnijem izdanju.

– Želim to učiniti za njega, želim da me opet vidi snažnu i sjajnu pod svjetlima pozornice – rekla je Celine koja je posljednijih godinu dana bila posvećena isključivo njegovanju svog supruga koji je bori s rakom grla.

—– > VIDEO Celine Dion rasplakala se zbog teškog zdravstvenog stanja svog supruga

LAS VEGAS, NV - MAY 17: Singer Celine Dion poses in the press room during the 2015 Billboard Music Awards at MGM Grand Garden Arena on May 17, 2015 in Las Vegas, Nevada.   Jason Merritt/Getty Images/AFP
== FOR NEWSPAPERS, INTERNET, TELCOS & TELEVISION USE ONLY ==
Foto: AFP/Cropix / AFP

Foto: Sipa/Cropix

Pjevačica je rekla kako se njen suprug junački bori za svoje zdravlje, a pri ozdravljenju bi mu pomoglo da dođe na koncert svoje najdraže pjevačice – svoje supruge – ispričala je Celine novinarima.

Dodala je i kako se nije baš osjećala spremno za povratak nastupima jer ju njena obitelj treba kod kuće, ali da će želju svom suprugu ispuniti bez pogovora.

Celine Dion i Rene Angelila (73) u braku su od 1994. i imaju troje djece – Renea Charlesa (14) i trogodišnje blizance Eddyja i Nelsona.

28 June 2013 - Las Vegas, NV -  Rene Angelil, Celine Dion. Veronic Voices Media Night and red Carpet Event at Jubilee Showroom at Ballys Las Vegas.
Photo Credit: mjt/AdMedia/ADMEDIA_retry1-adm_VeronicVoicesBallys_mjt_0030/Credit:mjt/AdMedia/SIPA/1306291100
Sipa/Cropix / SIPA

Foto: Sipa/Cropix

Linker
19. travanj 2024 07:16