GLORIA PROMO: 5TIMES.HR

Zdravi obroci spremljeni posebno za vas

Zdravi obroci spremljeni posebno za vas stižu na vašu adresu – brzo i jednostavno!

Ubrzan životni ritam, stres na radnom mjestu, mnogobrojne privatne obaveze i nedostatak vremena posvećenog sebi problemi su koji muče mnoge. Osjećaj tromosti, bezvoljnosti, loša prehrana, nedostatak energije i nakupljanje suvišnih kilograma sputavaju i ograničavaju ljude u svakodnevnom životu, no većina njih nema vremena i mogućnosti prekinuti ovaj zatvoreni krug.

Kako se osjećati bolje te dovesti svoje zdravlje i organizam u idealno stanje? Za sve one koje žele poboljšati svoj život uravnoteženom i zdravom prehranom kako bi se osjećali i izgledali bolje, tu je internetska stranica www.5times.hr, koja će vam pomoći da se vratite u formu i živite kvalitetnije!

Riječ je o jedinom i prvom servisu zdrave prehrane ovakvog tipa u Hrvatskoj koji se temelji na tezi važnosti 5 obroka dnevno (doručak, međuobrok, ručak, međuobrok, večera) i koji putem individualnog pristupa za vas predlaže idealne jelovnike te ih priprema i dostavlja.

Prijavom na www.5times.hr/registracija ispunjavate profil u kojem upisujte svoje preference: životne navike, težinu i visinu, ciljeve, vrstu prehrane, stupanj aktivnosti i prehrambene navike nakon čega nutricionist (dipl. ing. prehrane) radi plan i program prehrane za vas. Predloženim menijima možete se pozabaviti sami, a nemate li vremena i znanja za pripremu ovih energetsko vrijednih obroka, za vas ih mogu pripremiti članovi hrvatske kuharske reprezentacije. Svi obroci besplatno se dostavljaju na području Zagreba i zagrebačke županije.

Izrada i priprema individualnih jelovnika namijenjena je svima koji žele poboljšati svoje fizičko stanje organizma, no i osobama kojima je potrebna posebna pažnja: trudnicama, mladim majkama, sportašima, osobama koje su na dijeti, bolesnicima i sl. Stanite na kraj nezdravom životu, izgubite suvišne kilograme na pametan i zdrav način, imajte više energije i osjećajte se bolje!

Saznajte više na www.5times.hr!

Linker
05. travanj 2024 06:06