ALI ZAHVALNA ŠTO JE TRUDNA

Zbog trudnoće jedva ustajem iz kreveta

Reality zvijezda i njen suprug, reper Kanye West, presretni su što će dobiti drugo dijete, ali ni ova trudnoća za Kim Kardashian nije nimalo laka.

Slavna starleta požalila se kako pati od teških mučnina koje traju po cijele dane te da jedva ustaje iz kreveta. I prvu trudnoću teško je podnosila kada je patila od preeklampsije, poremećaja u trudnoći koji joj je donio niz teškoća poput glavobolja, viskog krvnog tlaka, naticanja i velikog prirasta težine.

Budući je par jako želio drugo dijete, Kim kaže kako će sve podnijeti samo da dvogodišnja North dobije brata ili sestru.

– Jako sam zahvalna što sam trudna i nije mi važno što se tako loše osjećam – rekla je Kim i dodala da je spremna podnijeti sve što treba kako bi ona i njen suprug proširili obitelj.

—> Kim Kardashian i Kanye West razmišljaju o surogat majci

Related content

Foto: AFP/Cropix

Njene mučnine tako je nisu spriječile da sa suprugom prisustvuje CFDA Modnim nagradama u New Yorku gdje je bila prezentorica.

Nezaobilazna tema na modnoj večeri bila je i promjena spola njenog očuha Brucea Jennera koji se na naslovnici Vanity Faira predstavio kao žena. Za očuha koji je sada žena Caitlyn Kim bira samo lijepe riječi.

– Jako sam ponosna. Izgleda prekrasno – izjavila je pokćerka koja ga je u njegovoj misiji podržavala od početka.

—> Bruce Jenner predstavio se kao žena: Zovite me Caitlyn

Linker
17. travanj 2024 13:43