NOVA GLORIA

Zbog ljubavi bih otišla na kraj svijeta

Najzaposlenija hrvatska voditeljica, Antonija Blaće, već nekoliko mjeseci zbog glazbenog showa X Factor Adria živi na relaciji Zagreb-Beograd, ali njezino je srce u Splitu, uz vaterpolista Hrvoja Brlečića, s kojim je u vezi pet godina i najavljuje skorašnje vjenčanje.

Da vaš zaručnik dobije unosan višegodišnji ugovor na drugom kraju svijeta, biste li napustili sve i preselili se u inozemstvo? – Rado bih otišla s njim, ali to ne znači da bih morala ostaviti baš sve. Možda bih uzela pauzu. Ali ne mogu zamisliti da trajno ne radim ništa.

Pet godina ste u vezi, od toga tri i pol zaručeni: kad će vjenčanje?

– Imam osjećaj da ulazim u novu životnu fazu i da bismo mogli uskoro i to obaviti. Veza se razvija i mijenja: prije pet godina nam je bilo super zajedno izlaziti i putovati, a sad razmišljamo o drugim stvarima. Možda će 2015. biti naša godina.

Razgovarala Kristinka Šćavina

Cijeli intervju s poznatom voditeljicom u kojem otkriva razmišlja li o djeci, hoće li vjenčanje biti tajno i bi li se prijavila za Celebrity Big Brother možete pročitati u novoj Gloriji koja je u prodaji od 9. travnja.

Uz novi broj dobivate na dar 42 kupona s popustom do 40% – u suradnji s poslovnim partnerima Gloria donosi poklon-bonove za atraktivne robne marke s kojima možete u kupnju od 9. do 15. travnja 2015., a u petak, 10. travnja, ne propustite Amex Shopping Day.

Linker
25. travanj 2024 12:14