beyonce.com
FOTOGRAFIJE S ODMORA

Zavodljiva Beyonce u bikiniju pokazala savršeno tijelo

Slavna pjevačica podijelila je sa svojm obožavateljima fotografije s obiteljskog odmora, na kojem je ujedno i proslavila svoj 33. rođendan.

Beyonce je pokazala svoju savršenu liniju u bikiniju, samo nekoliko dana nakon što su krenula nagađanja da slavna pjevačica sa suprugom očekuje drugo dijete.

Popularni par prije nekoliko tjedana uzeo je predah od turneje kako bi u miru, okruženi obitelji i prijateljima, proslavili Beyoncein rođendan, a slavna pjevačica nije se ustručavala podijeliti s obožavateljima fotografije svoje kćeri Blue Ivy koja je uživala igrajući se na plaži.

Sudeći prema fotografijama s odmora, nema govora o bračnoj krizi, a s obzirom da je njihova zajednička turneja On the Run završila vidjet ćemo jesu li napisi o razvodu bili utemeljeni ili je sve bio samo dobar trik, kao što je tvrdio Beyoncein otac.

Beyonce i Jay Z nakon zavšetka turneje u Francuskoj slobodno vrijeme iskoristili su za romantičnu večeru u Parizu, a slavna pjevačica od svog je supruga tom prilikom na poklon dobila crvenu ružu.

JLP

FOTO: JLP

Pogledajte u fotogaleriji idiličan odmor slavnog para i njihove mezimice!

Pratite nas i na našoj novoj Facebook stranici!

Linker
13. travanj 2024 20:16