U PRODAJI

Zavirite u novi broj GlorijeGLAM

Novi broj luksuznog magazina GloriaGLAM, koji je u prodaji od 9. listopada, na 212 stranica donosi niz ekskluzivnih intervjua, modnih editorijala, savjeta iz svijeta ljepote i drugih atraktivnih priča.

Tako je GlorijuGLAM u svoj svijet pustila i glumica Ecija Ojdanić, zvijezda serijala “Larin izbor”, koja je u velikom intervjuu otkrila da mladolik izgled u 40. godini zahvaljuje redovitom vježbanju i njezi, zdravoj prehrani te unutarnjem miru koji je stekla uz supruga Roberta Orhela.

– Moja najveća mana je da se za bliske osobe previše brinem, i kad treba i kad ne treba – priznala je Ecija Ojdanić u razgovoru za GlorijuGLAM.

Tajne glumačkoga zanata, ali i odgajanja djece te pripremanja kulinarskih poslastica, u novom broju nije otkrila samo Ojdanić, već i njezina holivudska kolegica Julia Roberts. Filmska zvijezda u ekskluzivnom intervjuu za GLAM promovirala je novi Lancomeov miris čije je zaštitno lice, ali i otkrila na što je u životu najviše ponosna.

– Na to što imam obitelj. Na čvrstu i posebnu vezu koju sam u proteklih dvanaest godina ostvarila sa suprugom – odgovorila je Julia Roberts, koja sa suprugom Dannyjem Moderom i njihovo troje djece, Hanzel, Finnom i Henryjem, živi potpuno neholivudski.

Dašak Hollywooda u hrvatsku svakodnevnicu, pak, donosi dizajner Boris Pavlin, neokrunjeni hrvatski kralj vjenčanica. Taj status dokazuje retrospektivnom izložbom s 50 raskošnih kreacija, a za GLAM je otkrio niz detalja iz svoje uspješne karijere, poput situacije u kojoj je morao odijevati – Naomi Campbell.

– Dok sam je oblačio, u nekakvu predimenzioniranu ogrlicu/haljinu od crvene špage, bila je nepristupačna i neugodna – prisjetio se Pavlin svojeg studentskog zadatka.

Osim ekskluzivnih intervjua, GloriaGLAM donosi i pregled najnovijih trendova iz svijeta mode, ljepote i gastronomije, a posebnu pažnju privlači priča o dvadeset godina Izbora za Miss Hrvatske, gdje su o životu nakon krune progovorile Ivona Brnelić, Daniela Gračan i Ivana Petković.

Dijelovi dosad neobjavljenih dnevnika Virgilija Nevjestića otkrivaju buran emotivni život tog hrvatskog slikara, ali i dočaravaju atmosferu iz vremena kad je u Zagrebu započeo i u Parizu nastavio svoj umjetnički put, na kojem je preživljavao zahvaljujući svojoj snažnoj želji i dobroti ljudi koje je susretao

U GlorijiGLAM također možete saznati gdje se provodi najuzbudljiviji odmor, koji su recepti za dobar dizajn, koje modne dodatke odabrati ove jeseni… Sve to na 212 stranica neodoljivog štiva.

Novi broj GlorijeGLAM u prodaji je od 9. listopada

Linker
18. travanj 2024 12:42