NAPUŠTENA SURI

Zašto Tom Cruise više ne viđa kćer?

Nema sumnje da je holivudski glumac Tom Cruise (50) u prošlosti razmazio svoju kćer Suri (6) koju je dobio u razvodom okončanom braku s Katie Holmes (33). No otkako je Holmes dobila skrbništvo nad djevojčicom, odselila se od Toma u unajmljeni njujorški stan te dijete upisala u privatnu školu namjesto u scijentološki kamp čini se da je tata pomalo zaboravio na svoje zlato.

Prema navodima stranih medija Cruise kćer nije vidio od početka kolovoza kada su zajedno posjetili Disneyland . Propustio je tako i njen prvi dan škole , kao i prvu vožnju biciklom. Cruiseov odvjetnik s indignacijom je, međutim, odbacio tezu da je glumac napustio kćer.

– To je odvratna i pakosna laž od isto takvog medija koji sam Tomu preporučio tužiti. On snima film u Engleskoj i čuje se sa Suri svaki dan, ponekad čak i dvaput dnevno – pojasnio je Bert Fields, koji je Cruisea zastupao i tijekom ekspresnog razvoda.

Činjenica je da Tom i Suri u javnosti nisu zajedno viđeni od 2. kolovoza, kao što je točno da holivudska zvijezda radi na filmu “All You Need Is Kill” u Londonu. No valja istaknuti kako je Cruise i tijekom rada na filmu pronašao vremena za nedvojbeno turistički posjet Hrvatskoj i Crnoj Gori na koji je ili mogao povesti kćer ili je to vrijeme mogao utrošiti na roditeljske dužnosti.

Radeći na prethodnom projektu “Oblivion” koji se snimao na Islandu i u SAD-u Cruise se ipak postarao da tu i tamo posjeti kćer, iako bivšu suprugu izbjegava poput kuge. Također je iz vremena koje su zajedno proveli neposredno nakon razvoda vidljivo da je Tomu i dalje stalo do djevojčice, premda se njegove metode odgoja ponešto razlikuju od Katienih. Nema dvojbe da predanom scijentologu smeta što je Suri potpuno pod utjecajem svoje majke te, za razliku od Connora i Isabelle koji su slijedeći očev nauk u jednom trenutku čak odbacili majku Nicole Kidman , od 11. rujna polazi elitnu privatnu školu Avenues u njujorškom Chelseaju, namjesto ortodoksnog kampa koji vodi Sea Org.

Izvori bliski Katie Holmes tvrde da je Suri navikla na radni ritam svoga tate te da mu ništa ne zamjera. No čini se kako ipak ne bi bilo na odmet da na sljedeće krstarenje Hrvatskom ipak povede i djevojčicu željnu pažnje i ljubavi oba roditelja.

Linker
21. travanj 2024 15:39