IVA ŠULENTIĆ I LUKA NIŽETIĆ

Zašto skrivaju svoju ljubav?

Ako nije zabranjena, zbog čega je skrivena ljubav? To se pitaju mnogi već dvije godine, koliko traje veza između 25-godišnjeg pjevača Luke Nižetića i njegove vršnjakinje, glumice i tv voditeljice Ive Šulentić.

Par se ‘spetljao’ još na Dori u Opatiji prije dvije godine, ali svoju romansu kriju kao zmija noge. Tako su se i proteklog vikenda ljubakali se pred zagrebačkom Arenom uoči Beyonceinog koncerta, a kad su primijetili fotografe, u pratnji Lukine starije sestre Petre Nižetić, doslovno su pobjegli u obližnji kafić. No, i za vrijeme koncerta koji su pratili na parteru, nisu se ustručavali grliti i ljubiti, a privatan život, kako svjedoče zajednički poznanici, skrivaju iz više razloga.

Prvi je zbog Ive Šulentić, kojoj je bivši dečko, glumac Filip Juričić priredio šok kad mu je bivša djevojka ostala trudna, zbog čega je i pukla njihova veza. A drugi je da bi ljubav mladog para mogla naštetiti Lukinoj popularnosti, s obzirom da njegovu publiku uglavnom čine djevojčice, tinejdžerice i mlade žene.

Linker
15. travanj 2024 13:17