Flickr/es1123
NAJTEŽI POSAO NA SVIJETU

Zašto ne biste trebali zaboraviti na Majčin dan

Majčin dan slavi se svake druge nedjelje u svibnju. Jedna bostonska agencija sjetila se originalnog načina kojim će ljude podsjetiti koliko se majke svakodnevno žrtvuju i pozvati ih da ove godine ne zaborave na obilježavanje Majčinog dana.

Agencija je u novinama i na internetu objavila oglas za nimalo lak posao na koji se prijavilo samo 24 kandidata. Nakon prijave, kandidati su obavili intervju putem web kamere koji se tajno snimao, a materijal je iskorišten za stvaranje originalnog videa koji je mnogima izmamio suze na lice.

Uvjeti rada bili su iznimno teški i uključivali su stalno stajanje i napor, 135 sati rada tjedno (i više), bez odmora, te se za vrijeme blagdana količina posla povećava, a na kraju intervjua kandidatima je dano na znanje i da za taj posao neće biti plaćeni.

Ipak, najviše od svega ih je šokirao podatak da taj zahtjevan posao svakodnevno obavlja milijarde ljudi, a otkriće da su to majke rasplakala je kandidate koji su nakon toga putem videa poslali emotivne poruke svojim mamama.

Pogledajte video i, ako još niste, pokažite svojim mama da cijenite njihov trud i ljubav.

Linker
12. travanj 2024 09:47