KRAJ BRAKA

Zašto je Jennifer Lopez napustila supruga

­Nakon sedam godina braka, Jennifer Lopez i Marc Anthony (41) shvatili su da je među njima nestalo ljubavi.

– Odlučili smo završiti naš brak. Bila je to teška odluka, ali prijateljski smo se o svemu dogovorili. Ovo je bolno vrijeme za sve nas i cijenimo što ćete poštivati našu privatnost – objavio je par u zajedničkoj izjavi za medije.

Da nešto nije u redu s njihovim brakom, moglo se naslutiti posljednjih tjedana, kada se 42-godišnja Jennifer Lopez na svim javnim događanjima , kao što je bio susret s britanskim princem Williamom i njegovom suprugom vojvotkinjom Catherine , umjesto sa suprugom pojavljivala s majkom Guadalupe.

S novom vijesti, obožavatelji latinodive sada pomalo drugačije gledaju na njezinu odluku da posljednji album nazove “Love?” (Ljubav?).

– Klinci su nevjerojatno poticajni, a majčinstvo vas natjera da drukčije razmišljate o ljubavi. Sve emocije postaju dublje i potpunije, nameću vam se i neka nova pitanja. Zbog toga sam, među ostalim, album odlučila nazvati ‘Love?’ s upitnikom – kazala je Jennifer Lopez prije nekoliko mjeseci u ekskluzivnom intervjuu za Gloriju , ali sada je očito da je prešutje­la suprugovu ulogu.

Uskoro bivši supružnici vjenčali su se u lipnju 2004. u njezinoj kući na Beverly Hillsu, a u veljači 2008. dobili su blizance – kćer Emme i sina Maxa.

Linker
26. travanj 2024 21:49