NOVI BROJ

Zaručnik Tin ostao očaran editorijalom Leone Paraminski

Prezadovoljna sam intervjuom i naslovnicom, zbilja mi je čast biti u tako sjajnom magazinu poput GloriaGLAM-a, koji s punim pravom zaslužuje epitet hrvatskog Voguea – rekla je glumica Leona Paraminski (32), lice s naslovnice 28. izdanja luksuznog dvomjesečnika GloriaGLAM.

Na promociji magazina, koja se održala u butiku Max Mara u Gundulićevoj ulici u Zagrebu, zagrebačku glumicu koju na malim ekranima pratimo u serijalu “Loza” na programu HTV-a, dopratili su zaručnik Tin Komljenović i mlađa sestra Ines Paraminski.

Pogledajte što se nalazi u novom broju magazina GloriaGLAM

A da je većina uzvanika zadovoljna naslovnicom, najbolji su dokaz komplimenti upućeni Leoni, kojoj su među prvima čestitale i bivše naslovnice GloriaGLAM-a: glumica Jelena Perčin i producentica Željka Ogresta . Uz čašu pjenušca uzvanici su pogledali i modnu reviju talijanskog branda Max Mara, koji ove godine slavi 60. rođendan i koji je poznat po kaputima izrađenim od najfinijih vunenih tkanina.

Reviju kaputa nosila je i Kristina Šalinović , hrvatska perjanica u svijetu mode i koja je također bila lice s naslovnice GloriaGLAM-a, a samo je za tu prigodu – nakon što je odradila tjedne mode u New Yorku, Londonu, Milanu i Parizu – iz britanske prijestolnice doputovala u Zagreb.

Marijana Marinović

Linker
30. studeni 2022 22:43