OSTALA BEZ RIJEČI

Zaručila se Antonija Blaće

Voditeljica “najdužeg jezika” RTL televizije Antonija Blaće već neko vrijeme svaki vikend putuje u Beograd, kako bi se gledateljima javljala ispred vrata ‘Big Brother’ kuće i dočekala kandidata koji napušta ovosezonsku avanturu pred kamerama, no protekli će zasigurno pamtiti najduže u životu, piše Jutarnji list.

Simpatična Šibenčanka se, naime, zaručila za svog dugogodišnjeg dečka, vaterpolista Hrvoja Brlečića, koji je svojoj odabranici za stavljanje zaručničkog prstena na ruku pripremio pravu ceremoniju iznenađenja.

Ne rekavši joj svoju nakanu, Hrvoje je Antoniju pozvao na krstarenje rijekom, u društvu njegova dobrog prijatelja, također vaterpolista, Vanje Udovčića. I gotovo su mu stvari krenule po zlu, kada je Antonija zbog poslovnih obveza i vremenske “stiske” predložila da se na brodu zabave bez nje, no na njegovo čvrsto inzistiranje, ipak im se pridružila, ne sluteći što je čeka.

Dok je veselo društvo uživalo u laganoj vožnji brodom, mirnu večer prekinuli su iznenadni trubači na mostu, koji su melodijom oduševili poznatu voditeljicu, a posebno su ju ganuli kada su započeli pjevati pjesmu koju ona i Hrvoje, iz samo njima poznatog razloga, nazivaju “svojom”.

Već sljedećeg trenutka, inače “brbljava” Antonija ostala je bez riječi, kada je s mosta, iznad vode, spušten veliki natpis “Budi moj jedini porok”. Voditeljica se okrenula i vidjela Hrvoja kako kleči sa otvorenom kutijicom iz koje je blještao Cartierov prsten. Dirljivi trenutak, praćen glazbom, izmamio joj je osmijeh, a kada smo ju nazvali kako bismo ju upitali za nešto više o zarukama, detalje romantične prošnje u Beogradu ipak je poželjela zadržati za sebe.

Antonija Blaće, kojoj se sudjelovanje u reality showu ‘Big Brother’ možda i najviše isplatilo od svih kandidata, budući da je urodilo plodonosnom voditeljskom karijerom, i vaterpolist kluba Mladost Hrvoje Brlečić, iako sugrađani, podrobnije su se upoznali prije nekoliko godina.

Da su u vezi, otkrilo se u ljeti 2009. godine, nedugo nakon što je Antonija prekinula dugogodišnju vezu s marketinškim stručnjakom Hrvojem Hrvatinom, s kojim je ostala u prijateljskim odnosima. Iako isprva nije htjela potvrditi da je njezino srce “zarobio” stasiti tamnokosi sportaš, poznati par nije dugo mogao skrivati svoju zaljubljenost.

Martina Kuterovac / Jutarnji list

Pročitajte originalni tekst ovdje

Linker
09. travanj 2024 09:43