JLP / Juliano-Tomas-FK/X17online.com
OZLIJEĐEN I PONIŽEN

Zaposlenik aerodroma od slavnog para traži 5 milijuna dolara odštete za napad

Zaposlenik losanđeleskog aerodroma tužio je Halle Berry (49) i njenog supruga Oliviera Martineza (49) devet mjeseci nakon što ga je slavni glumac autosjedalicom odgurnuo misleći kako je riječ o jednom od paparazzo fotografa.

Olivier ga je gurnuo i nanio mu lakše tjelesne ozljede zbog kojih je zaposlenik Ronaldo Owens završio u bolnici, a sada od slavnog para traži pet milijuna dolara odštete.

U tužbi stoji kako se incident dogodio 4. siječnja kada su Halle i Olivier zajedno sa sinom Maceom i glumičinom kćeri Nahlom propušteni kroz izlaz za VIP putnike.

– Ronaldo je tada bio zaposlen na aerodromu u Los Angelesu i s pravom se nalazio tamo. Slavni glumac je bez ikakvog opravdanja nasrnuo na njega i uz pomoć autosjedalice bacio ga na pod, te mu nanio lakše ozljede, ali ga i ponizio – naveo je u tužbi zaposlenik te dodao kako je i slavna glumica sudjelovala u svemu jer nije pokušala zaustaviti napad.

Olivier Martinez  with baby Mateo, Nahla and Halle Berry arrive from France and Oliver gets angry and shoves man with the baby carrier January 4, 2015,  X17online.com
JLP / Juliano-Tomas-FK/X17online.com

FOTO: JLP

Linker
25. travanj 2024 05:54