GLORIA PROMO

Započela su ljetna sniženja u Westgateu!

Dugi dani, lijepo vrijeme i ugodna ljetna atmosfera idealne su kulise za sadržaj kojeg ovog ljeta nudi Westgate Shopping City svojim vjernim posjetiteljima i kupcima. Ljetna sniženja, uz svakodnevnu bogatu ponudu, čine Westgate odredištem broj 1 ovog ljeta.

Obnoviti garderobu prije odlaska na godišnji odmor, pripremiti se za plažu i visoke ljetne temperature ili pak za ostanak na kontinentu, idealno je učiniti za vrijeme trajanja ljetnih sniženja u Westgateu te prilikom kvalitetnog shoppinga i uštedjeti. Trajna sniženja i ostale razne pogodnosti i akcije čine shopping u Westgateu prilikom koja se ne propušta.

Svježu ljetnu kolekciju raznih modela kupaćih kostima i lepršavih ljetnih haljina, za image kampanju Westgate Shopping Cityja snimila je simpatična voditeljica Ecija Ivušić i pri tome utjelovila istinsku, trendi next-door djevojku. Ljetna kolekcija Westgatea nudi širok spektar modnih trendova i raznolike odjevne predmete najpoznatijih svjetskih brendova koji će svakom posjetitelju omogućiti da pronađe styling za svaku prigodu.

Linker
25. travanj 2024 22:40